Missie & Kernwaarden

ONZE MISSIE

CIMSOLUTIONS levert hoogwaardige ICT-diensten en -oplossingen op het gebied van bestuurlijke, administratieve en industriële automatisering, waarbij wij optimaal inspelen op de behoefte van de klant en streven naar een succesvolle en langdurige samenwerking.  Met het vizier gericht op de toekomst, ontwikkelt CIMSOLUTIONS zich continu door te innoveren en zich aan te passen aan de veranderende technologie en de markt. Het doel hierbij is om de klant te helpen met de introductie van nieuwe concepten, methodieken en technologiëen.

Onze slogan luidt daarom: "Learn, create & make it work".

 

KERNWAARDEN VAN ONZE DIENSTVERLENING

 1. Continuïteit 
  CIMSOLUTIONS waarborgt de langdurige relatie door continu te investeren in haar klanten en medewerkers en het bieden van extra toegevoegde waarde door kennisdeling, opleiding en trainingen. Onze sterke financiële positie staat garant voor de continuïteit.
   
 2. Kwaliteit
  Als ISO 9001:2015 en NEN 4400-1 gecertificeerde organisatie werken wij voortdurend aan het verbeteren van de dienstverlening, waarbij een direct en frequent contact met klanten en medewerkers centraal staat. Onze uitstekende jaarlijkse klanttevredenheidsscores bewijzen dat dit werkt.
   
 3. Professionaliteit
  CIMSOLUTIONS levert hoogwaardige ICT-diensten en -oplossingen op het gebied van bestuurlijke, administratieve en industriële automatisering. Deze diensten leveren wij via detachering van ICT-specialisten (vanaf HBO niveau) en het uitvoeren van projecten. De medewerkers zijn hoogopgeleid en blijven up-to-date met de nieuwste methoden, concepten en technieken  door continu kennisdeling, coaching, training & opleiding en certificeringen.
   
 4. Geavanceerdheid
  Wij richten ons op het toepassen van state-of-the-art ICT concepten, technieken en methoden aangevuld met domein en branche specifieke kennis en kunde voor de optimale oplossing voor onze klanten.
   
 5. Onafhankelijkheid
  CIMSOLUTIONS is volledig onafhankelijk van hard- en softwareleveranciers, waardoor wij onze klanten objectief en optimaal kunnen adviseren en ondersteunen.
   
 6. Betrouwbaarheid
  Ooit gehoord van een dienstverlener die onbetrouwbaar is en toch uitblinkt in kwaliteit en professionaliteit? Onze betrouwbaarheid is essentieel voor onze continuïteit.