CIMSOLUTIONS wint aanbesteding van Landstede Groep

Landstede Groep heeft gekozen voor CIMSOLUTIONS als één van de drie mantelpartijen voor het leveren van diensten inzake de inhuur van ICT Interim Professionals.

De inhuur van Interim ICT Professionals betreft goeddeels de functies zoals onderstaand genoemd: Projectleider, Changemanager, medewerker Servicedesk, Werkplekbeheer, projectsecretariaat, medewerker Netwerkbeheer, DBA specialist, SCCM/ deployment specialist, Technisch architect, Storage specialist, AD/server beheerder, Microsoft Server specialist en Virtualisatie specialist.

We zien ernaar uit om Landstede de komende jaren als dienstverlener te ondersteunen en zo bij te dragen aan het succes van hun ICT-opdrachten binnen de onderwijswereld.

Over Landstede
Landstede Groep biedt onderwijs voor jong en oud, en wil actief een brug slaan tussen onderwijs, de omgeving en de samenleving, met waarde(n)vol leren, leven en werken. De afdeling ICT zorgt er voor dat de scholen zich primair op het onderwijs kunnen richten.

Voor nadere informatie over Landstede Groep verwijzen wij u naar de website http://www.landstedegroep.nl

Over CIMSOLUTIONS
CIMSOLUTIONS levert hoogwaardige diensten en oplossingen op het gebied van bestuurlijke, zakelijke, administratieve en technische automatisering. Deze diensten leveren wij aan diverse gemeentes, ministeries, provincies, andere overheidsorganisaties en aan het bedrijfsleven via detachering van ICT-specialisten en het uitvoeren van projecten, ook onder eigen verantwoordelijkheid met een resultaatverplichting. CIMSOLUTIONS richt zich op lange termijn-relaties met haar opdrachtgevers en haar medewerkers. Mede door haar ontwikkelingsgericht personeelsbeleid is CIMSOLUTIONS in 2017 door het Top Employers Institute voor de 11e keer uitgeroepen tot “Top Employer ICT”. CIMSOLUTIONS beschikt over ruim 300 professionals en opereert vanuit 7 vestigingen in Nederland en een eigen offshore Development &Test Centre in Dhaka (Bangladesh).

CIMSOLUTIONS is ISO-9001:2015 gecertificeerd zowel voor consultancy en detachering als projectuitvoering en is een financieel zeer gezonde onderneming, gericht op het leveren van kwaliteit en in een hoge mate bekwaam op het gebied van dienstverlening aan overheid, uitvoerings- en dienstverlenende organisaties. Daarnaast is CIMSOLUTIONS NEN4400-1 gecertificeerd om de risico’s met betrekking tot het inhuren van tijdelijk personeel te minimaliseren.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Pranger of Wouter van As (telefoon 0347 - 368 100).