CIMSOLUTIONS wint aanbesteding tijdelijke ICT-Inhuur SSC-ICT

Vianen, 20 oktober 2016

SSC-ICT heeft na een openbare aanbesteding een raamovereenkomst gegund aan de combinatie CIMSOLUTIONS, Brunel, SLTN IT Professionals en Verdonck, Klooster & Associates (VKA) op het gebied van tijdelijke ICT Inhuur.

De opdracht omvat het leveren van alle tijdelijke ICT functies voor de komende 1,5 tot 4 jaar met eigen medewerkers, zelfstandigen (zzp-ers) en specialisten van derde partijen. Aan deze aanbesteding hebben 24 marktpartijen deelgenomen waarvan er 6 als voorkeurleverancier geselecteerd zijn. De geraamde totale opdrachtwaarde bedraagt 180 miljoen euro voor het totaal van alle te gunnen opdrachten binnen de raamovereenkomst over de maximale looptijd van vier jaar.

De combinatie CIMSOLUTIONS-Brunel-SLTN-VKA is trots op het behaalde resultaat en ziet ernaar uit om SSC-ICT de komende jaren succesvol van dienst te zijn.

SSC-ICT
Het SSC-ICT levert ICT-diensten aan acht ministeries: IenM, VWS, SZW, FIN, VenJ, AZ, BuZa en BZK. Conform het uitvoeringsprogramma Compacte Rijksdienst (CRD) verwacht SSC-ICT de komende jaren ook de ministeries van EZ, IenM (RWS) en OCW te kunnen bedienen. Het SSC-ICT beheert het Overheids Data Center (ODC) ‘Haagse km2’, waarmee een zeer hoge beschikbaarheid worden gegarandeerd voor bedrijfskritische data en apparatuur. Het SSC-ICT ontwikkelt en/of beheert Rijksbrede toepassingen. Meer informatie over SSC-ICT is te vinden op www.ssc-ict.nl Op het gebied van ICT werken er zo’n 1.200 medewerkers.

Over CIMSOLUTIONS
CIMSOLUTIONS levert hoogwaardige diensten en oplossingen op het gebied van bestuurlijke, zakelijke, administratieve en technische automatisering. Deze diensten leveren wij aan diverse gemeentes, ministeries, provincies, andere overheidsorganisaties en aan het bedrijfsleven via detachering van ICT-specialisten en het uitvoeren van projecten, ook onder eigen verantwoordelijkheid met een resultaatverplichting. CIMSOLUTIONS richt zich op lange termijn-relaties met haar opdrachtgevers en haar medewerkers. Mede door haar ontwikkelingsgericht personeelsbeleid is CIMSOLUTIONS in 2016 door het Top Employers Institute voor de 10e keer opnieuw uitgeroepen tot “Top Employer ICT”. CIMSOLUTIONS beschikt over ruim 300 professionals en opereert vanuit 7 vestigingen in Nederland en een eigen offshore Development &Test Centre in Dhaka (Bangladesh).

CIMSOLUTIONS is ISO-9001:2015 gecertificeerd zowel voor consultancy en detachering als projectuitvoering en is een financieel zeer gezonde onderneming, gericht op het leveren van kwaliteit en in een hoge mate bekwaam op het gebied van dienstverlening aan overheid, uitvoerings- en dienstverlenende organisaties. Daarnaast is CIMSOLUTIONS NEN4400-1 gecertificeerd om de risico’s met betrekking tot het inhuren van tijdelijk personeel te minimaliseren.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ries de Visser of Michiel Segers (telefoon 0347 - 368 100).