CIMSOLUTIONS wint aanbesteding ICT-Inhuur van het Ministerie van Buitenlandse Zaken

Vianen, 31 augustus 2017

Het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) heeft na een openbare aanbesteding, uitgevoerd onder regie van Inkoop Uitvoering Centrum van het ministerie van Economische Zaken, een raamovereenkomst gegund aan de combinatie CIMSOLUTIONS met Verdonck, Klooster & Associates (VKA) op het gebied van tijdelijke ICT Inhuur.

BZ heeft op jaarbasis een gemiddelde ICT-inhuurbehoefte van ongeveer 85 mensen en heeft gemiddeld 50 nieuwe aanvragen/plaatsingen per jaar. De opdrachten omvatten het leveren van tijdelijke ICT functies met eigen medewerkers, zelfstandigen (zzp-ers) en specialisten van derde partijen. Het accent ligt daarbij op de zogenaamde ‘sturende’ rollen binnen de ICT regie organisatie van BZ.

De opdrachtwaarde bedraagt naar verwachting in totaal 11 miljoen euro per jaar voor van alle te gunnen opdrachten binnen deze raamovereenkomst. BZ heeft zes partijen gecontracteerd. De raamovereenkomst gaat in per 1 oktober 2017 en heeft een looptijd van minimaal 1,5 jaar met een maximum van 4 jaar

Wij zijn bijzonder trots dat we opnieuw zo’n mooi resultaat hebben behaald. Hiermee kunnen we verder bouwen aan onze positie binnen de overheid. BZ is voor ons een nieuwe opdrachtgever, die kansen biedt aan onze specialisten en ook verdere doorgroeimogelijkheden voor CIMSOLUTIONS in de komende jaren.” aldus Moynul Hossain, managing director van CIMSOLUTIONS.

Dit jaar staat in het teken van ons 25-jarig jubileum en dan is het extra mooi om zo’n succes te mogen boeken. Ik ben trots op ons accountteam en onze partners, die hier hard voor hebben gewerkt. We zien ernaar uit om BZ de komende jaren succesvol van dienst te mogen zijn.

In het afgelopen jaar heeft CIMSOLUTIONS (in combinatie met diverse strategische partners) reeds diverse belangrijke ICT Inhuur aanbestedingen gewonnen, i.c. van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) Groningen en Zoetermeer, het Ministerie van OCW zelf (bestuursdepartement en Erfgoedinspectie), Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed samen met de Inspectie van het Onderwijs en het Nationaal Archief (samen met de Onderwijsraad, de Raad voor Cultuur en de Adviesraad voor Wetenschap, Technologie en Innovatie).

Over BZ
Het ministerie van Buitenlandse Zaken is de spil in de communicatie tussen de Nederlandse regering en de regeringen van andere landen en tussen de Nederlandse regering en internationale organisaties. BZ coördineert het buitenlands beleid van de Nederlandse regering en voert dit uit. Het ministerie opereert zowel vanuit het departement in Den Haag als vanuit circa 150 ambassades, permanente vertegenwoordigingen en consulaten(-generaal), tezamen genoemd ‘posten in het buitenland’, verspreid over de hele wereld.

Over CIMSOLUTIONS
CIMSOLUTIONS levert hoogwaardige diensten en oplossingen op het gebied van bestuurlijke, zakelijke, administratieve en technische automatisering. Deze diensten leveren wij aan diverse gemeentes, ministeries, provincies, andere overheidsorganisaties en aan het bedrijfsleven via detachering van ICT-specialisten en het uitvoeren van projecten, ook onder eigen verantwoordelijkheid met een resultaatverplichting. CIMSOLUTIONS richt zich op lange termijn-relaties met haar opdrachtgevers en haar medewerkers. Mede door haar ontwikkelingsgericht personeelsbeleid is CIMSOLUTIONS in 2017 door het Top Employers Institute voor de 11e keer uitgeroepen tot “Top Employer ICT”. CIMSOLUTIONS beschikt over ruim 300 professionals en opereert vanuit 7 vestigingen in Nederland en een eigen offshore Development &Test Centre in Dhaka (Bangladesh).

CIMSOLUTIONS is ISO-9001:2015 gecertificeerd zowel voor consultancy en detachering als projectuitvoering en is een financieel zeer gezonde onderneming, gericht op het leveren van kwaliteit en in een hoge mate bekwaam op het gebied van dienstverlening aan overheid, uitvoerings- en dienstverlenende organisaties. Daarnaast is CIMSOLUTIONS NEN4400-1 gecertificeerd om de risico’s met betrekking tot het inhuren van tijdelijk personeel te minimaliseren.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ries de Visser of Michiel Segers (telefoon 0347 - 368 100).