CIMSOLUTIONS voor de twaalfde keer Top Employers ICT

CIMSOLUTIONS heeft op 1 februari 2018 voor de twaalfde keer de exclusieve onderscheiding Top Employer ICT ontvangen vanwege het uitstekende personeelsbeleid van het bedrijf en de toekomstgerichte Human Resources-omgeving.

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. CIMSOLUTIONS heeft daarom de exclusieve certificering Top Employer ICT 2018 ontvangen.

Het Top Employers Institute certificeert wereldwijd uitstekende arbeidsvoorwaarden die werkgevers creëren voor hun medewerkers. De resultaten van dit jaarlijkse onderzoek naar arbeidsvoorwaarden van toonaangevende werkgevers in Nederland zijn net aangekondigd.

In het kader van de Top Employers procedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen: het internationale HR Best Practices Onderzoek van het Top Employers Institute.

Ter waarborging van de validiteit van het proces worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen. Dit betekent dat onze uitmuntende arbeidsomstandigheden door onderzoek zijn bewezen, hetgeen ons een plaats binnen de selecte club van gecertificeerde Top Employers heeft opgeleverd.

Het Top Employers Institute beoordeeld datgene wat CIMSOLUTIONS aanbiedt aan de hand van de volgende criteria:

  • Talent Strategy
  • Workforce Planning
  • On-boarding
  • Learning & Development
  • Performance Management
  • Leadership Development
  • Career & Succession Management
  • Compensation & Benefits
  • Culture

Rutger Steyerberg, Country Manager Benelux voor het Top Employers Institute in België: “Optimale werkomstandigheden zorgen ervoor dat werknemers zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Ons grondig onderzoek heeft aangetoond dat CIMSOLUTIONS, een uitstekende werkomgeving biedt en een brede waaier aan creatieve initiatieven voorstelt, van secundaire arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden tot goed doordachte performancemanagementprogramma’s die uitstekend aansluiten op de bedrijfscultuur.”

“We zijn meer dan trots dat we ons dit jaar voor de 12e keer Top Employer ICT mogen noemen en behoren tot de zeer selecte groep gecertificeerden. Dit geeft blijk en erkenning aan onze uitstekende arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en werkgeverschap. Een goed en vooral innovatief HR beleid is belangrijk om zowel onze bestaande als nieuwe medewerkers blijvend uitdaging te kunnen bieden. Daarnaast biedt participatie aan het onderzoek, ons een gedegen beeld van de markt en houdt het ons scherp om ons als bedrijf nog verder te ontwikkelen en verbeteren”, aldus Djurre van Gulik & Hans Steenwijk, beiden HR verantwoordelijk bij CIMSOLUTIONS.

Bezoek voor meer informatie over het Top Employers Institute en de gecertificeerde Top Employers www.top-employers.com