CIMSOLUTIONS gecertificeerd als Top Employers ICT 2017

CIMSOLUTIONS heeft op 9 februari 2017 voor de elfde keer de exclusieve certificering Top Employer ICT ontvangen vanwege het uitstekende personeelsbeleid en de toekomstgerichte Human Resources-omgeving.

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren.

De resultaten van dit jaarlijkse onderzoek naar  arbeidsvoorwaarden van toonaangevende werkgevers in Nederland zijn net aangekondigd. CIMSOLUTIONS heeft in 2017 voor de elfde keer de exclusieve Top Employer ICT certificering ontvangen.

 In het kader van de Top Employers procedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen: het internationale HR Best Practices Onderzoek van het Top Employers Institute. Ter waarborging van de validiteit van het proces worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen. Dit betekent dat onze uitmuntende arbeidsomstandigheden door onderzoek zijn bewezen, hetgeen ons een plaatsje binnen de selecte club van gecertificeerde Top Employers heeft opgeleverd.

Het Top Employers Institute heeft beoordeeld wat CIMSOLUTIONS haar werknemers aanbiedt aan de hand van de volgende criteria:

  • Talent Strategy         
  • Workforce Planning
  • On-boarding
  • Learning & Development
  • Performance Management
  • Leadership Development
  • Career & Succession Management
  • Compensation & Benefits
  • Culture

Rutger Steyerberg, Country Manager Benelux voor het Top Employers Institute in België: “Optimale werkomstandigheden zorgen ervoor dat werknemers zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Ons grondig onderzoek heeft aangetoond dat CIMSOLUTIONS een uitstekende werkomgeving biedt en een brede waaier aan creatieve initiatieven voorstelt. Van secundaire arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden tot goed doordachte performancemanagement programma’s die uitstekend aansluiten op de bedrijfscultuur.”

“We kunnen wederom trots zijn dat wij voor de elfde keer Top Employer ICT zijn. Deze certificering zien wij als een kers op de taart en een erkenning van onze uitstekende arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en werkgeverschap. Participatie aan het onderzoek van TOP Employers geeft ons een gedegen beeld van de markt en houdt ons scherp om ons personeelsbeleid continu te verbeteren, zodat CIMSOLUTIONS haar bestaande en nieuwe medewerkers de beste mogelijkheden kan bieden.”, aldus Djurre van Gulik & Hans Steenwijk, beiden verantwoordelijk voor HR & Recruitment bij CIMSOLUTIONS.

Bezoek voor meer informatie over het Top Employers Institute en de gecertificeerde Top Employers www.top-employers.com