Evenementen

CIMSOLUTIONS Freelance Event

De ICT markt is nog steeds flink in beweging. Dit biedt kansen, maar ook uitdagingen. Om uw continuïteit als freelancer te waarborgen is het niet alleen van groot belang dat u uw huidige opdracht goed voltooit, maar ook dat u tegelijkertijd investeert in uw partner-netwerk om uw volgende opdracht te regelen. Kom naar het CIMSOLUTIONS Freelance Event op woensdag 10 april en hoor wat wij voor u kunnen betekenen.

CIMSOLUTIONS ICT Professionals Event

Wil je de zekerheid van een vast contract, ben je op zoek naar veel dynamiek en wil je snel kunnen groeien in je vakgebied? Lees dan vooral verder. Want afwisseling en groei is wat CIMSOLUTIONS jou kan bieden. We doen er samen met jou alles aan om jou in 1 jaar 2 jaar beter te maken.

Benieuwd naar hoe wij dit aanpakken? Maak kennis met ons op ons ICT Professionals Event op woensdag 17 april van 18:00 tot 21:00 uur. Meld je direct aan.

CIMSOLUTIONS Graduate Event

Ben jij een 3e of 4e jaars of recent afgestudeerde HBO/WO student die een opleiding volgt/heeft gevolgd met een sterk IT component? Meld je direct aan voor het CIMSOLUTIONS Graduate Event en loop weg met een volledig gefaciliteerde afstudeerstage, een fantastische eerste baan en een kickstart van jouw professionele carrière.

Maak kennis met CIMSOLUTIONS en onze collega’s, beleef de ervaringen van trainees en de projecten waar zij nu al het verschil maken. Ons Graduate Event is op verschillende data in mei. Op 8 locaties, door heel Nederland. Uitstekend te bereiken met het OV of centraal in het centrum.

Trainee T-shaped Software Engineer Java/.NET/C++

Wat denk je ervan als je direct na je afstuderen kunt starten met een baan én een betaald trainingsprogramma? Wij bieden recent afgestudeerden met affiniteit voor ICT een trainingsprogramma T-shaped Software Engineer van twee maanden.

Evenement - CIMposium

Graag nodigen wij u en uw collega’s uit voor ons CIMposium op dinsdag 29 september a.s. Het thema van ons CIMposium is: ‘DevOps & Continuous Delivery in de praktijk’.

Bits&Chips 2014 Smart Systems

Bits&Chips Smart SystemsDeze conferentie vindt plaats op donderdag 20 november 2014 in het 1931 Congrescentrum Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch.

De divisie Industry van CIMSOLUTIONS zal op deze dag wederom vertegenwoordigd zijn middels een stand op de beurs. Op onze stand nummer 18 wordt u ontvangen door het CIMSOLUTIONS team. Wij nodigen u van harte uit om bij ons langs te komen voor een informele kennismaking en om van gedachten te wisselen met onze technisch specialisten, consultants en managers.

Tijdens deze dag kunt u op de beurs uitgebreid informatie krijgen over diverse onderwerpen op uw vakgebied. Daarnaast worden er lezingen gehouden door toonaangevende sprekers voor zowel management als voor technici. Overige informatie kunt u vinden op de website bc-smartsystems.nl/.

TestNet najaarsevenement 2014

Op donderdag 30 oktober 2014 wordt weer het TestNet najaarsevenement georganiseerd. CIMSOLUTIONS is als sponsor betrokken bij TestNet voorjaars én najaars evement. Ook levert CIMSOLUTIONS regelmatig een inhoudelijke bijdrage aan dit evenement. Op 20 oktober geven we een presentatie met als titel ‘Biologisch Testen’. Voor meer informatie over het programma kijk op https://www.testnet.org/details/123-najaar-2014-avond.html.

De Vereniging TestNet is een bloeiende vereniging met meer dan 1600 professionele testers als lid. Wanneer je actief bent met het testen of wanneer je op andere wijze bij dit vakgebied betrokken bent, is TestNet dé vereniging voor jou. TestNet heeft haar leden veel te bieden! TestNet is een netwerkorganisatie van, voor en door testers: TestNet biedt haar leden de mogelijkheid om buiten de directe werksfeer contacten te onderhouden met andere testers en daarmee kennis en ervaring uit het vakgebied onderling te delen. Er worden regelmatig thema-avonden gehouden en werkgroepen gestart over een specifiek testonderwerp. Daarnaast organiseert TestNet twee grote evenementen en geeft ze een nieuwsbrief uit.

NoorderTest 2014

Op donderdag 9 oktober 2014 wordt voor de zevende keer het evenement NoorderTest georganiseerd. CIMSOLUTIONS is als preferred leverancier in Noord Nederland betrokken bij dit evenement als sponsor. Daarnaast levert CIMSOLUTIONS ook een inhoudelijke bijdrage voor dit evenement. Dit jaar geven we een presentatie met als titel ‘Biologisch Testen’. Voor meer informatie over het programma kijk op http://nnot.nl/images/nnot/Programma_NT14_v0.1.png.

De Noord Nederlandse Overheids Testorganisaties (NNOT) is begonnen in 2003 als een samenwerking tussen de testafdelingen van de Informatie Beheer Groep en de Rijksdienst voor Wegverkeer. De NNOT is inmiddels uitgegroeid tot een samenwerkingsverband tussen de testafdelingen van de volgende (semi-) overheidsorganisaties: het Centraal Justitieel Incasso Bureau, de Dienst Uitvoering Onderwijs, het Ministerie van Economische Zaken, de Rijksdienst voor Wegverkeer, het Universitair Medisch Centrum Groningen, de provincie Groningen, de gemeente Groningen, de Hanzehogeschool Groningen en Gasunie.

Bits&Chips 2013 Embedded Systems

Deze conferentie vindt plaats op donderdag 7 november 2013 in het 1931 Congrescentrum Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch.

De divisie Industry van CIMSOLUTIONS zal op deze dag wederom vertegenwoordigd zijn middels een stand op de beurs. Op onze stand nummer 18 wordt u ontvangen door het CIMSOLUTIONS team. Wij nodigen u van harte uit om bij ons langs te komen voor een informele kennismaking en om van gedachten te wisselen met onze embedded specialisten, consultants en managers.

Tijdens deze dag kunt u op de beurs uitgebreid informatie krijgen over diverse onderwerpen op uw vakgebied. Daarnaast worden er lezingen gehouden door toonaangevende sprekers voor zowel management als voor technici. Overige informatie kunt u vinden op de website (www.embedded-systemen.nl).

Wij zien er naar uit u op deze dag te ontmoeten. Mocht u nog vragen hebben, neem dan even contact met ons op (telefoon 0347 – 368100 of email cimsolutions@cimsolutions.nl). Graag tot ziens op 7 november in ‘s-Hertogenbosch!

Bits&Chips 2012 Embedded Systems

 

Deze conferentie vindt plaats op donderdag 8 november 2012 in het 1931 Congrescentrum Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch.
 
De divisie Industry van CIMSOLUTIONS zal op deze dag wederom vertegenwoordigd zijn middels een stand op de beurs. Op onze stand nummer 6 wordt u ontvangen door het CIMSOLUTIONS team. Wij nodigen u van harte uit om bij ons langs te komen voor een informele kennismaking en om van gedachten te wisselen met onze embedded specialisten, consultants en managers. 
 
Tijdens deze dag kunt u op de beurs uitgebreid informatie krijgen over diverse onderwerpen op uw vakgebied. Daarnaast worden er lezingen gehouden door toonaangevende sprekers voor zowel management als voor technici. Overige informatie kunt u vinden op de website (www.embedded-systemen.nl) en in de speciale beursuitgave van Bits&Chips, uitgave nummer 8.
 
Wij zien er naar uit u op deze dag te ontmoeten. Mocht u nog vragen hebben, neem dan even contact met ons op (telefoon 0347 – 368100 of email cimsolutions@cimsolutions.nl). Graag tot ziens op 8 november in ‘s-Hertogenbosch!

Pagina's