Elektronica & Multimedia | Bosch Security Systems

Onze klanten in de sector Elektronica & Multimedia zijn wereldmarktleiders met een uitstekende reputatie in de ontwikkeling, productie en marketing van de meest innovatieve producten voor zowel de consumenten als de business-to-business markt. Voorbeelden zijn high-tech producten voor home entertainment zoals TV's, DVD's en Set-Top Boxes en producten voor professionele bedrijfstoepassingen zoals verlichting, speciale verlichting, beamers, conferencing, paging en broadcasting. CIMSOLUTIONS is reeds meer twee decennia, in nauwe samenwerking met onze klanten, betrokken bij de ontwikkeling van deze systemen en oplossingen voor zowel de consumenten als de business-to-business markt. 

Als illustratie van onze activiteiten binnen de sector Elektronica & Multimedia presenteren wij u met trots het voorbeeld van Bosch Security Systems als volgt: 
Bosch Security Systems – voorheen bekend als Philips CSI - een wereldmarktleider in Public Address Systemen, heeft het Praesideo systeem ontwikkeld, een digital Public Address & Emergency Audio Systeem. Het product onderscheidt zich onder andere door het toepassen van innovatieve technologie op de professionele audiomarkt door kwaliteit, betrouwbaarheid en performance. 

Dit Public Address Systeem is niet alleen bedoeld voor broadcasting en paging van aankondigingen, signalen en muziek voor bezoekers van publieke ruimtes, maar ook voor waarschuwingen en instrueren in geval van een calamiteit. Praesideo is rondom een optisch netwerk opgebouwd, bedoeld voor grote en middelgrote installaties. De onderscheidende eigenschap van dit product is de gedistribueerde netwerk architectuur die de realisatie van simpele and flexibele oplossingen voor de klant mogelijk maakt. 

CIMSOLUTIONS heeft, in een langdurige samenwerking sinds 2000 met Bosch Security Systems, zorg gedragen voor alle fasen van de software ontwikkeling ten behoeve van dit project op diverse software platforms. Hierbij inbegrepen zijn onder andere Object Oriented Analysis & Design, ontwikkeling van embedded & RTOS software, applicatie lagen, .NET ontwikkeling, het toepassen van Web Technologie en gestructureerd testen. 
Het software projectmanagement is ook uitgevoerd door CIMSOLUTIONS, volgens de iteratieve ontwikkelingsmethodiek van het Rational Unified Process. Hierdoor werden risico's in een vroeg stadium in kaart gebracht en beheerst en de haalbaarheid van het concept werd aangetoond en geverifieerd door middel van prototyping. 
Door periodieke evaluaties van het werkproces op een CMM level werden de Best Practices verzameld en toegepast in lopende en toekomstige projecten.

Download flyer in PDF formaat