Software ontwikkeling

Uw vraagstukken, onze oplossingen
Uw business of opdrachtgever vraagt continu om software te leveren met de nieuwste technologie. Dit heeft impact op nieuw te realiseren softwareproducten en bestaande applicaties. CIMSOLUTIONS speelt in op de steeds kortere ‘time to market’met Agile/SCRUM en Devops.

De benadering van CIMSOLUTIONS is breder dan uitsluitend het automatiseringsvraagstuk. We kunnen aansluiten binnen iedere fase van een softwareontwikkeltraject. We adviseren eerst de bedrijfsprocessen in kaart te brengen en te optimaliseren voordat het automatiseringsdeel aan bod komt. Onze IT-specialisten onderzoeken vervolgens de huidige functionaliteit van uw ICT-systemen en komen tegemoet aan uw wensen.

Onze adviezen en oplossingen zijn objectief en zuiver toegespitst op uw behoefte. CIMSOLUTIONS heeft geen binding met leveranciers. We geven een onafhankelijk advies als antwoord op uw vraagstukken.  Wij bieden verschillende samenwerkingsvormen, diensten en expertises aan om de juiste doeltreffende oplossing te realiseren.

Onze systeemontwerpers en ontwikkelaars kunnen uw applicaties transformeren,  zowel frontend als backend naar moderne Microsoft .NET of Java technologie. We integreren onze software met die van u, wat resulteert in flexibele, goed te onderhouden systemen die voldoen aan de laatste stand van techniek. Onze medewerkers hebben ervaring in de moderne methodieken Agile/SCRUM en Devops.

CIMSOLUTIONS ontwikkelde reeds een groot aantal omvangrijke systemen voor zowel de overheid, het bedrijfsleven als de industrie, waaronder ‘mobile’ applicaties voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone. Door onze Projectmanagement-aanpak kunnen wij (en u) risico’s beheersen en tijdig de afgesproken systemen opleveren.

.NET
Kiest u voor Microsoft-technologie? Dan kiest u voor hét leidende technologieplatform. Microsoft biedt immers een palet aan toegankelijke en kostenefficiënte technologieën. Onze gecertificeerde  ontwikkelaars zorgen dat u met deze technologie in staat bent concurrentievoordeel te ontwikkelen en uit te bouwen. Of het nu gaat om pc, web of mobiel.

Java
Een andere optie is de Java omgeving (Open Source). Deze stelt gebruikers in staat applicaties op de meest gangbare platformen te laten draaien, zoals Windows en Linux. Bovendien biedt deze programmeertaal vele innovatiemogelijkheden. Onze gecertificeerde Java-specialisten helpen u graag met de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de innovatie en groei van uw business.

Toekomstbestendige software
Wij trainen onze mensen continu en bieden hoogwaardige oplossingen aan de klant. We bouwen onze kennis op met opleidingen, actuele certificeringen en met kennisdeling in Special Interest Groups. CIMSOLUTIONS zorgt dat uw software voldoet aan de eisen die de snel veranderende markt vereist.