Project

Ruime ervaring combineren met een bewezen en ISO9001:2015 gecertificeerde aanpak voor projectuitvoering is onze basis voor succesvolle projecten voor onze klanten. CIMSOLUTIONS biedt klanten projectuitvoering aan op basis van resultaatverplichting of nacalculatie. Het is ook mogelijk om op een Agile manier projecten uit te voeren door de inzet van een volledig ingericht en op elkaar ingespeeld SCRUM team.

Voorbeelden van projecten zijn, onderzoeksprojecten, Proof of Concepts, applicatieontwikkeling, maatwerk product ontwikkeling, testuitvoering en kwaliteit audits voor klanten in de private en publieke sector.

CIMSOLUTIONS heeft een eigen ontwikkel-, test-, acceptatie-, en productie (OTAP) omgeving beschikbaar voor in-huis projectuitvoering. Naar wens van de klant wordt de projectuitvoering volledig op maat ingericht. Wij kunnen na de projectuitvoering ook het applicatiebeheer verzorgen.

Projectuitvoering tegen een zeer scherp tarief is mogelijk op onze offshore locatie in Dhake, Bangladesh. Deze speciaal hiervoor opgezette locatie blinkt uit in kwaliteit en prijs verhouding terwijl de klant gewoon werkt met een Nederlandstalig aanspreekpunt op de dichtbij zijnde vestiging.