Advies / Consultancy

Professioneel en onafhankelijk advies

Het succes van uw organisatie valt of staat met haar vermogen tot verandering. Verandering omdat zij zich op een nieuwe markt begeeft, omdat er nieuwe wet- of regelgevingen van kracht zijn of om een andere reden. Wat die reden ook mag zijn, de juiste inzet van mensen, methoden en technologieën is daarbij cruciaal.

Een kundig en onafhankelijk advies is in deze fase onontbeerlijk. CIMSOLUTIONS is ruim ervaren en volledig  onafhankelijk. Daardoor is het in staat uw bedrijf het advies te geven dat het beste bij haar past. Uw organisatie krijgt de kans te groeien, haar winst te vergroten en efficiënter te werken.

Centraal in dit advies staat een optimaal gebruik van ICT. Onze ICT consultants onderzoeken hoe infrastructuur en applicaties verbeterd kunnen worden en welke technologieën en inzet van hooggekwalificeerde ICT’ers dit mogelijk maken.

Wij zijn onder meer ervaren op het gebied van Project- en programmamanagement, Kwaliteit- en testprocesinrichting, technologiekeuze, kennismanagement, architectuurbeslissingen, product- en leverancierkeuze, projectaudits, procesinrichting en procesverbetering, uitbesteden van werkzaamheden, ontwikkelmethoden en ontwikkelomgevingen. 

CIMSOLUTIONS is internationaal actief en heeft reeds vele organisaties binnen de overheid en bedrijfsleven van succesvolle adviezen voorzien. Daarbij is goede communicatie altijd de leidraad. CIMSOLUTIONS luistert naar de wensen van uw organisatie en investeert in een prettige onderlinge verstandhouding en groeiende resultaten. Nu en in de toekomst.