CIMSOLUTIONS Freelance Event

De ICT markt is nog steeds flink in beweging. Dit biedt kansen, maar ook uitdagingen. Om uw continuïteit als freelancer te waarborgen is het niet alleen van groot belang dat u uw huidige opdracht goed voltooit, maar ook dat u tegelijkertijd investeert in uw partner-netwerk om uw volgende opdracht te regelen. Tijdens het CIMSOLUTIONS Freelance Event op woensdag 10 april hoort u wat CIMSOLUTIONS voor u kan betekenen en kunt u netwerken met andere freelancers.

De avond start met een heerlijk dinerbuffet. Daarna zullen wij, in de vorm van een ‘World Café’-concept, met elkaar discussiëren over prikkelende thema’s en stellingen, zoals:

  • Waarom werken via CIMSOLUTIONS?
  • Hoe innovatief is de overheid?
  • Is SCRUM wel zo Agile?
  • Et cetera

Tijdens het buffet en na het world café heeft u ruim de gelegenheid om kennis te maken met CIMSOLUTIONS en nader in te gaan op uw eigen situatie. Onze IT Resource Managers en Accountmanagers staan voor u klaar om ervaringen op het gebied van de ICT markt met u te delen en u meer te vertellen over CIMSOLUTIONS. Tevens kunt u netwerken met andere freelancers.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

18:00 – 19:00 uur: Ontvangst en dinerbuffet

19:00 – 20:15 uur: 

  • Tafeldiscussies onder leiding van een tafelvoorzitter
  • Panel met tafelvoorzitters
  • Aantal freelancers vertelt over hun ervaringen met en anekdotes over CIMSOLUTIONS
  • Verkiezing Freelancer van het Jaar 2018 door Pim de Jong

20:15 – 21:00 uur: Gelegenheid tot napraten

Het CIMSOLUTIONS Freelance Event vindt plaats bij het VAN DER VALK HOTEL in Vianen (adres: Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE Vianen) op woensdag 10 april a.s. van 18:00 tot 21:00 uur.

Aanmelden

Wij nodigen u, en andere geïnteresseerde freelancers binnen uw netwerk, uit u aan te melden voor het CIMSOLUTIONS Freelance Event door voor 31 maart 2019 het antwoordformulier in te vullen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Bij aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en een routebeschrijving.

Graag tot ziens op 10 april a.s. in het VAN DER VALK HOTEL in Vianen!

Gratis inschrijven

(Max. grootte: 20 MB; Type: .pdf, .doc, .docx)
S.v.p. hun naam, telefoonnummer en/of e-mailadres hierboven invullen. Dan sturen wij hen een bevestiging.
Indien je een specifiek dieet (zoutloos/suikervrij/vegetarisch) wenst, word je verzocht dit hierboven aan te geven.
Mocht u vooraf vragen hebben, bijvoorbeeld over de onderwerpen, dan kunt u deze hierboven aangeven. Wij nemen dan contact met u op. Mogelijk worden uw vragen ook tijdens het event behandeld.

CIMSOLUTIONS B.V. neemt privacy zeer serieus en zal je aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Onderaan op deze pagina staat de Privacy Statement van CIMSOLUTIONS B.V. We raden je aan deze Privacy Statement aandachtig door te nemen.