Utility Navigation

Young Professionals

Als je net van school of universiteit komt, zoek je uitdagingen en mogelijk om snel te groeien. Maar je moet ook nog veel leren. Binnen CIMSOLUTIONS kun je jezelf zowel vakmatig als persoonlijk snel ontwikkelen. CIMSOLUTIONS biedt je die carrièrestap, waarmee je het beste uit jezelf haalt. Detacheren is vernieuwen. Bij ons blijf je groeien en krijg je de kans unieke kennis en ervaring op te doen bij diversen top-organisaties.

Als onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, dan groeit CIMSOLUTIONS ook. Daarom bieden we ICT-Professionals alle kansen om kennis en ervaring optimaal te benutten en uit te breiden. Daar hoort ook certificeringen bij. Young Professionals kunnen zich ontwikkelen tot gecertificeerd Microsoft of Java engineer, certificeren voor actuele testmethoden, maar kunnen ook de basis leggen voor projectmanagement.

We hechten veel waarde aan houding en mentaliteit. Vakbekwaamheid kun je namelijk leren, maar motivatie, enthousiasme en flexibiliteit moeten in je genen zitten. Ondanks alle nullen en enen is en blijft ICT tenslotte mensenwerk.

Young professionals voelen zich snel thuis bij CIMSOLUTIONS door de amicale sfeer. Door betrokkenheid van iedereen, krijg je snel zaken voor elkaar.

We zoeken dus HBO- en Universitair geschoolde collega’s met een voorliefde voor ICT, die zich willen ontwikkelen tot Top ICT Professionals. Als Trainee volg je eerst een intensief intern opleidingsprogramma, gericht op jouw wensen en ambities en die van onze klanten. Het opleidingprogramma richt zich op projectmatig en klantgericht werken. De nieuwste methodieken en technieken staat daarbij centraal. Na de interne opleiding zul je ingezet worden op interessante en uitdagende projecten bij onze toonaangevende klanten.

Lees de interviews met onze young-professionals, hiernaast. En ontdek hoe zij over CIMSOLUTIONS denken!

Benno Tool | Systeembeheerder

Betrokken collega’s en persoonlijke aandacht

'CIMSOLUTIONS is persoonlijk en betrokken, dat vind ik waardevol. Eerder werkte ik bij een groter bedrijf waar ik de uitdaging begon te missen. Toen werd ik...


Niels Colijn | Software Engineer

Direct werken aan persoonlijke ontwikkeling

'Na mijn studie informatiemanagement zocht ik bewust naar een baan in de detachering. Ik was op zoek naar uitdaging en mogelijkheden om snel te groeien. Tijdens...