Utility Navigation

Waarom CIMSOLUTIONS?

Learn, create and make it work! Dat is waar ons team aan ervaren professionals voor staat. Je bent onderdeel van een betrokken bedrijf, dat voor echte kwaliteit gaat. Je kunt jezelf ontwikkelen via on-the-job training en gestructureerde programma’s voor doorgroei en ontwikkeling. Onze medewerkers leren iedere dag bij en gebruiken hun kennis en ervaring in uitdagende state-of-the-art en hightech projecten. Dit alles onder uitstekende arbeidsvoorwaarden en de kans om mee te groeien in een dynamische en gezonde onderneming. Of je nu schoolverlater bent, een ervaren software engineer, informatie analist of projectmanager, er is bij  CIMSOLUTIONS altijd goede begeleiding en persoonlijke aandacht!

Er zijn regelmatig bijeenkomsten, speciaal georganiseerd om kennis met andere medewerkers te delen. Je bent geen nummer en kent je collega’s. Je bent en wordt persoonlijk betrokken, zowel op werkgebied als bij sociale evenementen. Binnen CIMSOLUTIONS heerst een collegiale, informele en professionele werksfeer. Daarom werken de mensen bij CIMSOLUTIONS!

En bovendien... is CIMSOLUTIONS in 2014 opnieuw uitgeroepen tot TOP Employer ICT! De volgende onderscheidende zaken hebben daarbij een belangrijke rol gespeeld: Een contract voor onbepaalde tijd, een goed salaris, een auto van de zaak, ruime ontplooiingsmogelijkheden, aantrekkelijke bonussen bij extra werkzaamheden, veel sociale evenementen, uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten.

Contact

Past jouw opleiding en ervaring bij één van onze vacatures en ben je geïnteresseerd in een functie bij CIMSOLUTIONS, dan nodigen we je van harte uit om je interesse door middel van een sollicitatie kenbaar te maken. Voor meer informatie kun je bellen met Jos Peek of Djurre van Gulik, telefoon 0347-368100 vanaf 08:00 tot 21:00 uur Nederlandse tijd en CET.

Indien wij een match zien in jouw CV, dan nodigen wij jou direct uit voor een selectieronde op ons hoofdkantoor in Vianen. In meerdere gesprekken bespreken we jouw mogelijkheden binnen CIMSOLUTIONS.