Utility Navigation

Professionals

Vanwege de snelle ontwikkelingen in onze markt is het van essentieel belang om blijvend aan de competenties van onze medewerkers te werken (zowel vaktechnisch als communicatief). CIMSOLUTIONS verzorgt zowel interne als externe opleidingsprogramma’s en certificeringtrajecten voor al haar professionals.

Kennisoverdracht van en onderzoek naar actuele ontwikkelingen vinden plaats via diverse goed bezochte Special Interest Groups (SIG) en het Consultant Development Programma (CDP), waarbij iedere professional op een coach kan terugvallen.

De professionals bij CIMSOLUTIONS werken verder onder uitstekende arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden en gestructureerde programma’s voor doorgroei naar zwaardere functies. Het is dé kans om mee te groeien in een dynamische en gezonde Top Employer ICT onderneming. Oók voor de meer ervaren professionals blijven de state-of-the-art projecten uitdagend. En dat ook nog eens bij Top 500 bedrijven!

Er heerst bij CIMSOLUTIONS een collegiale, informele en professionele werksfeer, waarbij jong en oud, ervaren en minder ervaren elkaar vinden om kennis uit te wisselen.

Lees de interviews met onze professionals, hiernaast. En ontdek hoe zij over CIMSOLUTIONS denken!

 

Lennert Goedegebuure | Business Consultant | Informatie Analist

Lennert heeft als professional binnen het bedrijf een mooie groei doorgemaakt. Hij is gestart als ontwikkelaar, heeft meer kennis opgedaan als ontwerper en is nu al jaren informatieanalist bij CIMSOLUTIONS. Grote opdrachten voor...


Jan-Willem van Schagen | Informatie Analist

Jan-Willem van Schagen gaf tot elf jaar terug informaticacursussen aan de dag- en avondopleiding aan de Hogeschool Utrecht, waarna hij de overstap maakte naar een ICT-bedrijfje. Maar hij bleef op zoek naar de ideale baan. ‘Ik was actief...