Utility Navigation

Nieuws

CIMSOLUTIONS tekent applicatiebeheer- en onderhoudscontract met Cryo-Save

Op 5 juni jl. hebben Cryo-Save en CIMSOLUTIONS een applicatiebeheer- en onderhoudscontract getekend, waarbij CIMSOLUTIONS Cryo-Save langdurig gaat ondersteunen met haar op maat gemaakte Customer Relationship managementapplicatie .

Cryo-Save, gevestigd in Zutphen met beursnotering aan NYSE Euronext Amsterdam, is het internationaal toonaangevende bedrijf voor stamcelopslag en de grootste familiestamcelbank van Europa. Deze stamcellen kunnen bij toekomstige problemen met de gezondheid van de donoren het verschil betekenen tussen leven en dood. Een aantal ziekten kan al door toepassing van stamcellen worden genezen en het aantal behandelingen neemt alleen maar toe. Cryo-Save is vertegenwoordigd in meer dan 40 landen op drie continenten

Cryo-Save heeft de afgelopen jaren naar grote tevredenheid ondersteuning van CIMSOLUTIONS gekregen. Het applicatiebeheer en onderhoudscontract is dan ook een volgende stap in de succesvolle samenwerking tussen beide organisaties, aldus Arnoud van Tulder CEO van Cryo-Save.

Op de foto schudt Arnoud van Tulder CEO Cryo-Save (links) de hand vanĀ  Moynul Hossain directeur CIMSOLUTIONS (rechts) na ondertekening van het applicatiebeheer en -onderhoudscontract.