Utility Navigation

Nieuws

CIMSOLUTIONS Top Employer ICT 2014

CIMSOLUTIONS heeft in 2014 voor de achtste keer het keurmerk Top Employer ICT verkregen. Dit keurmerk wordt verleend door  het Top Employers Institute. Deze internationale organisatie heeft een vergelijkende onderzoeksmethode ontwikkeld, waarmee bedrijven wereldwijd beoordeeld en gecertificeerd kunnen worden. Het Top Employers Institute heeft CIMSOLUTIONS gecertificeerd vanwege haar uitmuntende arbeidsvoorwaarden. 

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven aan de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. CIMSOLUTIONS heeft de exclusieve certificering Top Employers ICT 2014 ontvangen.

Het Top Employers Institute heeft beoordeeld wat CIMSOLUTIONS haar werknemers biedt aan de hand van de volgende criteria:

  • Primaire arbeidsvoorwaarden
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Training & Ontwikkeling
  • Carrièremogelijkheden
  • Cultuurmanagement
  • Innovatie

Samantha Crous, Regional Director South Africa and Benelux bij het Top Employers Institute: “Optimale werkomstandigheden zorgen ervoor dat werknemers zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Ons grondige onderzoek heeft aangetoond dat CIMSOLUTIONS een uitstekende werkomgeving biedt en een brede waaier aan creatieve initiatieven voorstelt, van secundaire arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden tot goed doordachte performancemanagementprogramma’s die uitstekend aansluiten op de bedrijfscultuur.”

Moynul Hossain, directeur van CIMSOLUTIONS: “We zijn heel trots dat CIMSOLUTIONS nu voor de achtste keer Top Employer ICT is geworden. We zijn in het bijzonder trots dat we de maximale score van 5 sterren hebben gekregen voor: Training & ontwikkeling, Cultuurmanagement en Innovatie. Als professionele ICT dienstverlener zijn alle drie gebieden van vitaal belang voor ons. Ik beschouw dit keurmerk als  erkenning van onze commitment en prestatie als top employer.”

Vervolgens zegt Moynul Hossain: ”De grootste uitdaging is het vinden van die top professional die past bij CIMSOLUTIONS en bij onze klanten. Wij doen dit door de vraag en het aanbod continu te monitoren en forecasten. Wij streven naar een langdurige relatie met al onze medewerkers, o.b.v. een arbeidscontract voor onbepaalde tijd. Dit is voor ons de basis om te investeren in opleiding, training en carriéreontwikkeling. Dit gebeurt onder begeleiding van een persoonlijke coach, de fieldmanager, en wordt ondersteund door ons kennismanagementsysteem. Daarnaast werkt CIMSOLUTIONS voor gerenommeerde en innovatieve klanten met een uitstekende reputatie, in diverse rollen en senioriteitsniveaus. Dit draagt bij aan het aantrekken van ambitieuze medewerkers van alle leeftijden en expertises. Bovendien kan de medewerker bij ons verder doorgroeien naar hogere of andere functies tot hij of zij met pensioen gaat, mits hij of zij bereid is om te blijven leren en kennis te delen. Daar krijgt hij of zij bij ons alle gelegenheid voor. Het “Top Employer ICT” keurmerk helpt ons niet alleen om nieuwe medewerkers aan te trekken en te behouden, maar ook om onze prestatie te meten en te verbeteren door deze te benchmarken tegen de best practices uit het bedrijfsleven.”