Utility Navigation

Evenementen

Bits&Chips 2012 Embedded Systems

 

Deze conferentie vindt plaats op donderdag 8 november 2012 in het 1931 Congrescentrum Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch.
 
De divisie Industry van CIMSOLUTIONS zal op deze dag wederom vertegenwoordigd zijn middels een stand op de beurs. Op onze stand nummer 6 wordt u ontvangen door het CIMSOLUTIONS team. Wij nodigen u van harte uit om bij ons langs te komen voor een informele kennismaking en om van gedachten te wisselen met onze embedded specialisten, consultants en managers. 
 
Tijdens deze dag kunt u op de beurs uitgebreid informatie krijgen over diverse onderwerpen op uw vakgebied. Daarnaast worden er lezingen gehouden door toonaangevende sprekers voor zowel management als voor technici. Overige informatie kunt u vinden op de website (www.embedded-systemen.nl) en in de speciale beursuitgave van Bits&Chips, uitgave nummer 8.
 
Wij zien er naar uit u op deze dag te ontmoeten. Mocht u nog vragen hebben, neem dan even contact met ons op (telefoon 0347 – 368100 of email cimsolutions@cimsolutions.nl). Graag tot ziens op 8 november in ‘s-Hertogenbosch!