Utility Navigation

Referenties

Elektronica & Multimedia | Bosch Security Systems

Onze klanten in de sector Elektronica & Multimedia zijn wereldmarktleiders met een uitstekende reputatie in de ontwikkeling, productie en marketing van de meest innovatieve producten voor zowel de consumenten als de business-to-business markt. CIMSOLUTIONS is reeds meer dan twee decennia, in nauwe samenwerking met onze klanten, betrokken bij de ontwikkeling van deze systemen en oplossingen voor zowel de consumenten als de business-to-business markt.

Halfgeleider Industrie | Fico Molding

Onze klanten in de Halfgeleider Industrie zijn wereldmarktleiders met een reputatie in de ontwikkeling, productie en marketing van 's werelds meest innovatieve producten voor de fabricage van computerwafers en computerchips. Deze systemen worden gekenmerkt door gebruikerseisen ten aanzien van ultra precisie, zero-fault betrouwbaarheid, hoge productiesnelheden en just-in-time productie logistiek en time-to- market.

Medisch & Gezondheidszorg | bioMérieux

Onze klanten in de sector Medisch en Gezondheidszorg zijn wereldmarktleiders met een uitstekende reputatie in de ontwikkeling, productie en marketing van de meest innovatieve producten voor de diagnose en de behandeling van kanker- en hartpatiënten en HIV-besmetting. De systemen worden gekenmerkt door gebruikerseisen ten aanzien van onvoorwaardelijke veiligheid en absolute betrouwbaarheid.

Auto, Lucht & Ruimtevaart industrie | Dutch Space

Onze klanten in de Auto, Lucht & Ruimtevaart Industrie zijn wereldmarktleiders met een uitstekende reputatie in ontwikkeling, productie en marketing van de meest geavanceerde Automotive en Luchtvaart producten voor de consumenten en de business-to-business markt, zoals de meest vooraanstaande auto's en vrachtwagens, autonavigatiesystemen en lucht- en ruimtevaartsystemen.
 

Productie & Logistiek | Philips Lighting Electronics

Onze klanten in de sector Productie & Logistiek zijn wereldmarktleiders met een uitstekende reputatie op het gebied van ontwikkeling, productie en marketing van 's werelds meest geavanceerde producten en productiesystemen voor de business-to-business markt. Toepassingsgebieden zijn planning, productie, verpakking, bewerking en levering van IC chips, verlichting & verlichtingselektronica, kwaliteits-staal, sigaretten, bier, frisdranken, industriële printers, containerterminals en procesautomatisering in het algemeen.

Verkeer & Transport | ProRail

Onze klanten in de Verkeer & Transport sector zijn nationale en internationale marktleiders met een uitstekende reputatie in de ontwikkeling en toepassing van de meest geavanceerde en veilige (semi) geautomatiseerde verkeers- en (openbare) transportveiligheidssystemen voor de publieke en de business-to-business markt. Voorbeelden zijn spoorwegbeveiliging, bewakings- en controlesystemen, dynamische busstationbewakings- en controlesystemen, snelwegensignaleringssystemen, verkeerslichtencontrolesystemen, simulatie software voor luchtverkeerscontrole, wegdekkwaliteitsmetings- en analyse systemen, autonavigatiesystemen en volautomatische op 'automatisch-geleid-voertuig' gebaseerde containerterminals.

Telecommunicatie & Internet | Ericsson

Onze klanten in de Telecommunicatie & Internet sector zijn wereldmarktleiders met een uitstekende reputatie in ontwikkeling, productie en marketing van de meest geavanceerde communicatieproducten voor de consumenten en de business-to-business markt, zoals totale communicatieoplossingen en mobiele communicatie, intelligente netwerksystemen, internet telefonie en diensten met toegevoegde waarde.

Pagina's

Contact

Graag lichten we onze diensten nader toe in een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor contact met ons op:
 
Tel      : 0347 - 368100
E-mail : cimsolutions@cimsolutions.nl