Utility Navigation

Diensten

CIMSOLUTIONS biedt onderstaande diensten binnen de domeinen Industry en Business:

Detachering
CIMSOLUTIONS biedt ICT expertise en capaciteit ondersteuning aan op basis van detachering, onder andere op de volgende gebieden: Projectmanagement, Informatieanalyse,  Architectuur, Functioneel ontwerp, Technisch ontwerp, Systeemontwikkeling, Webontwikkeling, UserInterface ontwerp, Testuitvoering, Testmanagement, Quality Assurance, Functioneelbeheer, Applicatiebeheer, Technischbeheer (netwerk-, systeem-, werkplekken), Databaseontwerpen Databasebeheer, Service- en ITIL Procesmanagement, Helpdesk, Security en Business Solutions. Onze ICT Professionals behoren tot de besten binnen de vakgebieden, hoog opgeleid, gecertificeerd en ruime praktijkervaring. 

Consultancy / Advies
Een advies is pas optimaal als het volledig onafhankelijk is uitgevoerd. CIMSOLUTIONS is volledig onafhankelijk  en daarmee in staat haar klanten het advies te geven wat het beste past bij klant, ongeacht de technologie, methode of leverancier. CIMSOLUTIONS heeft ruime ervaring in ICT advies en consultancy, onder andere op het gebied van Project- en programmamanagement, Kwaliteit- en testprocesinrichting, technologiekeuze, kennismanagement, architectuurbeslissingen, product- en leverancierkeuze, projectaudits, procesinrichting en procesverbetering, uitbesteden van werkzaamheden, ontwikkelmethoden en ontwikkelomgevingen. 

Projecten
Ruime ervaring combineren met een bewezen en ISO9001:2008 gecertificeerde aanpak voor projecten is onze basis voor succesvolle projectuitvoering. CIMSOLUTIONS biedt klanten projectuivoering aan op basis van resultaatverplichting of nacalculatie. Voorbeelden van projecten zijn, onderzoeksprojecten, Proof of Concepts, applicatieontwikkeling,  maatwerk product ontwikkeling, testuitvoering en kwaliteitaudits. CIMSOLUTIONS heeft een OTAP omgeving beschikbaar voor in-huis projectuitvoering. Naar wens van de klant kan de projectuitvoering op maat ingericht worden. het is bijvoorbeeld mogelijk een deel van het project en applicatiebeheer te offshoren naar onze offshore locatie bangladesh.  

Beheer en onderhoud
CIMSOLUTIONS beschikt over een beheer en onderhoud omgeving om vanaf eigen locatie, maar ook remote, het beheer en onderhoud van applicaties en informatiesystemen te verzorgen. Wij bieden 24x7 ondersteuningsmogelijkheden, een professionale infrastructuur en een beheerteam wat op basis van het type applicatie of informatiesysteem en naar gelang de behoefte van de klant op maat wordt samengesteld. Hiermee beschikken onze klanten op elk moment over de gewenste ICT functionaliteit en noodzakelijke ondersteuning bij incidenten.

Outsourcing / Offshoring
De gebruikelijke kwaliteit die u van CIMSOLUTIONS gewend bent tegen lagere kosten? Kom dan eens praten over ons offshore dienstenaanbod. Zowel projectuitvoering (resultaatverantwoordelijk en op nacalculatie) als beheer en ondersteuningsdiensten bieden wij u graag aan vanuit onze offshore locatie in Dhaka (Bangladesh). Onze vestiging in Dhaka biedt hoogwaardige ICT Professionals tegen scherpere tarieven dan offshore locaties in India of near shore locaties in Oost Europa. De professionele en gestructureerde ontwikkelomgeving is speciaal ingericht voor offshore projecten en maakt veelvuldig contact met klanten en ICT Professionals van CIMSOLUTIONS Nederland op een eenvoudige manier mogelijk.  De flexibiliteit van onze ontwikkelomgeving maken het ook mogelijk deze naadloos aan te sluiten bij de behoefte van onze klant. De vertrouwde kwaliteit wordt gegarandeerd doordat we dezelfde bewezen en gecerticiceerde projectenaanpak hanteren bij de uitvoering van offshore projecten. Meer over onze offshore dienst.

Contact

Graag lichten we onze diensten nader toe in een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor contact met ons op:
 
Tel      : 0347 - 368100
E-mail : cimsolutions@cimsolutions.nl